เลือกซื้อCar Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER)

ไม่ว่าใครก็ต้องการของดีราคาถูก และ Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER) ก็ตอบโจทย์เรื่องนี้ได้เป็นอย่างดี ด้วยคุณภาพที่ดีของตัวสินค้ารวมกับราคาที่ไม่แพง

Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER)

Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER)

รีวิวสินค้า Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER)

เราได้เจอข้อมูลของ Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER) ในอินเตอร์เน็ตที่มีคนรีวิวแล้วได้อ่านมาพอสมควรว่า มีคุณภาพมากตัวนึงเลยแหละท่านลูกค้า
แต่การเลือกซื้อสินค้าในเว็บออนไลน์  ร้านค้าให้ข้อมูลครบถ้วน ควรเลือกซื้อสินค้าในเว็บที่มีชื่อเสียง และควรอ่านรีวิวสินค้า เพื่อให้แน่ใจ ว่าเป็นสินค้าที่ดี เพื่อความคุ้มค่า ก่อนการตัดสินใจซื้อ เราแนะนำว่า คุณควร ส่งเร็วส่งไว ส่งมาแล้วถูกต้องตามที่เราสั่งของ หรือไม่ ถ้าเกิดซื้อมาแล้ว สินค้าชำรุด เคลมได้หรือไม่ มีระยะเวลาในการ การันตีเท่าไหร่. การเช็คข้อมูลเพิ่มเติมและราคาอีกที Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER) จากร้านค้าออนไลน์ที่น่าเชื่อถือมากที่สุด และ ลูกค้ามากมายที่ใช้บริการ เข้าไปดูตามลิ้งที่เราแนะนำได้เลย

ไม่ว่าใครก็ต้องการของดีราคาถูก และ Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER) ก็ตอบโจทย์เรื่องนี้ได้เป็นอย่างดี ด้วยคุณภาพที่ดีของตัวสินค้ารวมกับราคาที่ไม่แพง ยิ่งถ้าซื้อตอนจัดโปรโมชั่นยิ่งคุ้มขึ้นไปอีก หลายคนอาจกำลังสงสัยว่า ซื้อที่ไหนถึงจะได้ราคาที่ถูกกว่าที่อื่น และมั่นใจได้ว่าจะได้ Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER) ของแท้ 100% เราได้คัดเลือกร้านค้าออนไลน์ที่ได้รับความนิยม และมีความน่าเชื่อถือไว้ให้แล้ว ลองเช็คราคาล่าสุดดูแล้วคุณจะไม่ผิดหวัง

 

Product Details Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER)

เพื่อช่วยให้การตัดสินใจเป็นเรื่องง่าย เราขอแนะนำให้อ่านรีวิวจากลูกค้าท่านอื่นๆ จะช่วยให้เข้าใจในตัว Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER) ได้ดีขึ้น และหากต้องการซื้อสินค้าก็สามารถซื้อจากร้านค้าที่เราแนะนำได้เลย เพราะเราได้คัดเลือกเฉพาะร้านค้าที่ขายถูก เชื่อถือได้ และมีการรับประกันที่ดีเท่านั้น คลิกเพื่ออ่านรีวิว

รายละเอียดสินค้า

รายละเอียดของสินค้า Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER) รายละเอียดของสินค้า Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER) Characteristic: Equipped with 5 sets of protection circuits – overload, under-voltage, temperature, reverse connection and short-circuit. New can-shape design that can be put in a drink shelf Fashionable aluminum body with excellent heat radiation performance. Almost all kinds of electric household appliances, such as notebook PC, camera, mobile phone charger etc can be used within a car How to Use: Insert the plug of Inverter into the cigarrette lighter socket firmly and keep in good contact, the blue indicator will light up. Insert the power plug into the AC socket of the inverter for normal power supply. Caution: DO NOT USE THIS INVERTER IN 24V VEHICLES. Make sure the fuse of the cigarrette lighter jack is 15A or more. The power may be 10A or 12A, depends on the vehicle category, the fuse of the car cigarrette lighter may be burned when a machine with high electric consumption is connected to the car cigarette lighter even if this product work normally. The following machines should not be used even if their electric consumption is lower than 150W. Machines that need precise electric frequency, such as clock, timers or measuring gauges, calculators and measuring instruments) Machines that consume high power during starting, such as machines with high load motors like electric refrigerators, fans etc) Machines that need correct sine wave, such as electric control blankets. Fluorescent lamps that use transformer/quick starter to start up. Specifications: Nominal Input voltage : DC 12V Nominal Output voltage: AC220 Rated Power: 150W Frequency: 50Hz Output Interface: Standard socket type 8 and USB extension interface Output Waveform: Analogue sine wave Power consumption during no load <1.5W Protection Function: Overload, Overheat, Low Voltage, Reverse Connection, Short Circuit Electrical wire extent: 0.8m Size(mm): 128 x 65 diameter Unit Nett Weight: 380g Package Content: Power inverter x 1 Carrying fabric pocket x 1 User Guide

เช็คราคาล่าสุด

อย่าพลาดข้อเสนอสุดคุ้มค่า

ส่งท้าย

ขอบคุณผู้อ่านทุกท่านที่เข้ามาเยี่ยมชมการแนะนำ Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER) เราหวังว่าทุกท่านจะชอบร้านที่เราแนะนำ และมีความสุขกับสินค้าชิ้นนี้ สำหรับท่านที่ยังตัดสินใจไม่ได้ เราอยากให้อ่านรีวิวจากลูกค้า จะช่วยให้เข้าใจตัวสินค้าและตัดสินใจได้ง่ายขึ้น สำหรับท่านที่ซื้อ Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER) ไปแล้วคงมีความสุขไม่น้อยที่ได้ใช้สินค้าคุณภาพในราคาที่ถูกกว่า

วิดีโอสำหรับ Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER)


Car Truck Boat USB 150W DC 12V TO ION-AC 220V POWER INVERTER WITH USB PORT (SILVER)

Facebook Comments